Wica és Geri esküvője

2018-10-30

Wica és Geri esküvőjére kivételesen nem egyedül mentem, ugyanis egyik kollégám Tamás is elkísért, mint másodfotós.
Ezért már az odaút is jó hangulatban és szakmai eszmecsere keretében telt.


Tamás vállalta Geri készülődésének fotózását, ezért elvittem a címre, majd pedig Wica felé vettem az irányt Csepelre.

   

A menyasszony és a többi lány egy pici kétszobás panellakásban készülődött, szóval már ez önmagában kihívást jelentett, főleg a sminkelésnél, ami a másfél négyzetméteres erkélyen történt. De természetesen megoldottunk mindent és jó hangulatban nagy izgalommal készülődtek.



Aztán fél órával indulás előtt jött a telefon, hogy a menyasszony sofőrje sajnos nem tud jönni, így hát az én kis autóm nyerte a menyasszonyi szállító járgány szerepét.
A lányok secc perc alatt ünnepi díszbe öltöztették néhány lufi és masni segítségével, majd Wicát nagy nehezen bepasszíroztuk a hátsó ülésre és elindultunk a polgári helyszínére.

Kalandos volt, ugyanis a kocsi elején lévő masni nem sok látóteret adott a biztonságos közlekedéshez, de szerencsére nyomhattuk a dudát, így szabad utunk volt.

A polgári szertartás után a Magyar Advent Temploma következett, ami egy csodaszép református templom Kelenföld szívében. Bár katolikus vagyok, a református esküvői szertartás mindig is közelebb állt hozzám, mert nagyon meghitt és személyes. Ez most is így volt, ezért sok megható pillanatnak lehettem a részese.
Ez után a násznép a lakodalom helyszínére utazott, ami a Kopaszi gáton lévő Café Ponyvaregény nevű hely volt. Ennek a szép helyszínnek a megszerzése nem volt nehéz számukra, ugyanis Geri itt dolgozik mint séf.
Amíg a násznép elfoglalta a helyszínt mi Wicáékkal elszöktünk néhány kreatív fotót készíteni a gáton.

A fotózást követően Tamással mi is siettünk a lagzihelyszínre, ugyanis Wicáék nagyon stílusosan motorcsónakkal érkeztek, amit szintén meg kellett örökíteni.

Maga a hely egyébként gyönyörű dekorációt kapott, igazi vízparti vintage hangulata volt.A pár fantasztikus nyitótánca után a násznép fergeteges bulit csinált, nem győztem megörökíteni a jobbnál jobb pillanatokat. Köszönöm nektek ezt az élményt, remélem még találkozunk!

További fotókért kattints a lenti galériára!